Nieuwsoverzicht

Nieuw doek bij afrit Sliedrecht

17 mei 2019

De twee-onder-één-kap woningen staan mooi in het zonnetje op het nieuwe doek bij de afrit van Sliedrecht.

Type harp uitverkocht

20 maart 2019

De 16 jaren '30 woningen type harp zijn uitverkocht! Wil je ook in de Symfonie wonen? Kijk dan snel bij het actuele aanbod op de woningconfigurator.

Nieuwe tuinimpressie

27 februari 2019

Geniet jij ook zo van het zonnige weer? Een perfecte dag om een nieuwe impressie te delen. Deze keer van de achtertuinen van de twee-onder-een-kap woningen type Klarinet. Zie jij jezelf hier al zitten?

De verkoop gaat snel!

6 februari 2019

De verkoop van de Symfonie gaat best snel! Al zevenentwintig woningen zijn verkocht en er staan er nog eens twee onder optie!

De rijwoningen zijn bijna uitverkocht! Het actuele aanbod vind je op de woningconfigurator op deze website. Natuurlijk kun je ook meteen de makelaar Kooyman Eigen huis bellen.

10 woningen op één dag verkocht

6 DECEMBER 2018

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 6 december zijn er in één afspraak tien overeenkomsten voor het nieuwbouwproject de Symfonie in Sliedrecht ondertekend. De toekomstige bewoners zijn in het inspiratiecentrum in Hardinxveld-Giessendam welkom geheten door het verkoopteam en de makelaar. Na een korte introductie konden de kopers aan een lange tafel plaatsnemen en zijn, samen met directeur René Biesheuvel, de handtekeningen onder de overeenkomsten gezet. We kijken samen terug op een geslaagde middag!

Veel woningen onder optie

14 november 2018

De verkoop van de Symfonie gaat goed. Er staat al heel veel woningen onder optie en de eerste overeenkomst is zelfs al getekend. Er zijn nog een aantal woningen vrij, dus stel jouw droomwoning nu in de woningconfigurator samen!

Verkoopvoortgang

02 november 2018

 Er waren veel inschrijvingen bij de start verkoop en inmiddels zijn de woningen toegewezen. De makelaar Kooyman heeft met (bijna) alle kandidaten gesprekken ingepland. Indien een kandidaat geen gebruik maakt van de toewijzing, gaan wij naar de volgende kandidaat op de lijst. Indien je een woning wenst in de Symfonie, kun je natuurlijk ook direct even met de makelaar bellen, dan kijkt deze met je mee wat er nog mogelijk is. Telefoonnummer: 085 06 63 194

Start verkoop

19 oktober 2018

Gisteren vond de start verkoop plaats van het nieuwbouwproject De Symfonie - Sliedrecht. Er was volop belangstelling en de eerste inschrijfformulieren zijn inmiddels al binnen. We kijken terug op een leuk evenement!

De woningtypes:

Staat jouw droomwoning in De Symfonie?

11

Moderne eengezinswoningen

Type viool

10

Jaren '30 twee-onder-een kapwoningen

Type klarinet

16

Jaren '30 eengezinswoningen

Type harp

Contact

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact op.

Verkoop

Kooyman Eigen Huis
Stationsweg 12
3363 GA Sliedrecht

T. 085 06 63 194

Ontwikkeling & realisatie

Gebroeders Blokland
Moerbei 5, 3371 NZ
Hardinxveld-Giessendam

EMAIL ONS